BURENDAG, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met de mensen in jouw buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij mensen iets goeds kunnen doen voor elkaar en hun buurt. 

 

De bewoners van de Westwijk organiseerden dit jaar (2015) BURENDAG op het veld naast de dierenweide in het Marnixplantsoen.

In de gezellige tenten schonken zij koffie en thee met wat lekkers erbij en voor de kinderen was er limonade uit de ranjakoe.

Er waren verschillende tafels waarop organisaties zoals de Kinderkledingbank, Repair Café en de Dierenweide zich presenteren, maar ook jij en/of je organisatie kan je hier vooraf voor aanmelden bij westopzijnbest@gmail.com.

 

Er was van alles te doen:

Kinderen mochten rijden op een echt paard, er was een quiz met leuke prijzen voor verschillende leeftijdsgroepen, het melken van de ranjakoe en de echte stoere mannen en vrouwen konden ‘spijkerbroek hangen’.

Het hok in de dierenweide is voorzien van een laagje nieuwe verf.

Maar eigenlijk ging het vooral om ONTMOETEN en samen iets goeds te doen voor elkaar en de buurt.

 

 

Burendag in de Westwijk ist georganiseerd door Stichting Dierenweide, Minters, de Kledingbank Komt wel Goed, Wijkvereniging Leefbaarheid West op zijn Best, het Oranjefonds en de Gemeente Vlaardingen.

 

 

BURENDAG,  26 september van 11.00 tot 14.00 uur in het Marnixplantsoen.