Beste buurtgenoot;

Mijn naam is Everlyne Mostert van Klink en mijn bedrijf heet Acteer en Meer.
Dit bedrijf richt zich onder andere op kinderfeesten en andere activiteiten voor kinderen.
Voor het huis van Acteer en Meer, aan de Jan de Rooijstraat 5, staat een kinderzwerfboekenkast.

Hier staan boeken in voor kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Kinderen die dit leuk vinden kunnen hier een boek komen halen. Als ze het boek uit hebben, kunnen ze hem laten zwerven. Binnenin zit namelijk een code sticker. Is deze niet ingevuld, dan kunnen ze een code opvragen via de website van kinderzwerfboek. Staat er wel een code, dan kunnen ze daarmee de vindplaats van het boek aangeven op de website. Zo kan uw kind volgen waar het boek heen gaat. Dit is niet alleen heel leuk om te doen, het stimuleert ook het lezen.

Heeft uw kind zelf een boek om in de kast te zetten (het boek moet er nog wel goed uitzien en niet beschreven zijn), dan mag hij/zij uit het laatje een sticker pakken om op het boek te plaatsen. Hoe leuk is dat? Ook liggen er regelmatig flyers in die zeer de moeite waard zijn.

Mijn kinderzwerfboekenkast staat op de website geregistreerd onder de naam Acteer en Meer boekenkast. Deze naam kan uw kind aangeven als vindplaats en ook andere zwerfboekenkasten zoeken.
Het boekenkastje staat weliswaar onder het afdakje, ter bescherming tegen het weer, maar u en/of uw kind mag daar gewoon naartoe lopen om lekker in het kasje te komen snuffelen. Kijk ook gerust in het laatje of er nog leuke nieuwtjes liggen.

Graag tot ziens en natuurlijk heel veel plezier met het lezen.

www.kinderzwerfboek.nl

www.acteerenmeer.nl

Facebookpagina: Acteer en Meer boekenkast

Kinderzwerfboekenkast Jan de Rooijstraat 5