EINDEJAARS DONATIE REPAIR CAFÉ VLAARDINGEN

Repair Café Vlaardingen probeert elke maand dat wij open zijn, 10 euro te sparen van de vrijwillige bijdragen die wij ontvangen van tevreden bezoekers. In december hebben wij dan 100 euro, waar wij dan met z’n allen een goed doel voor zoeken. Ook tijdens corona willen wij deze traditie in ere houden en wij hebben dit jaar unaniem besloten om het bedrag dit jaar te schenken aan Stichting Kledingbank Vlaardingen.

Fatima Haj Kasen en haar zoon Gassan zijn de drijvende krachten achter dit -broodnodige- initiatief. Zij worden geholpen door een betrokken groep vrijwilligers. Het is in-triest dat dit in zo’n rijk land nodig is, maar wij hoorden tijdens de overhandiging van Gassan dat zij nu al 450 cliënten in Vlaardingen helpen. Fatima kennen wij al minstens 20 jaar van haar vrijwilligerswerk voor bewonersgroep West op zijn Best, bij Repair Café Vlaardingen, voor het Wijkcentrum en alsof dat nog niet genoeg is, van haar niet aflatende strijd tegen zwerfvuil, maar bovenal staat zij altijd klaar om mensen te helpen die tussen de wal en het schip vallen en niet meer weten hoe zij rond moeten komen en hun kinderen kleden … Kortom … Fatima en Gassan zijn gedreven mensen met het hart op de juiste plaats.

Donderdag 9 december 2021 zijn wij namens Repair Café Vlaardingen de oorkonde en de 100 euro gaan overhandigen. Zij waren er helemaal beduusd van! De ingeleverde goederenstroom loopt nu lekker, maar om het financieel allemaal rond te krijgen, is een ander verhaal. Zij waren dus ook erg blij met het geld, maar ook ‘het steuntje in de rug’ werd ontzettend gewaardeerd.

Heeft u nog goede, schone kleding of schoeisel, speelgoed, babyspullen of andere spullen die deze gezinnen zouden kunnen gebruiken en zoekt u daar een goede bestemming voor? Of wilt u hen financieel steunen?

De kledingbank zit in een oud schoolgebouwtje aan de Surinamesingel 101 in de Indische Buurt.
Hun openingstijden zijn :
maandag  10:30 – 13:30 
dinsdag 10:00 – 15:00
woensdag : GESLOTEN 
donderdag  10:00 – 15:00 
vrijdag  10:00 – 15:00
zaterdag en zondag GESLOTEN

 

Eindejaars donatie Repair Café Vlaardingen