Wijkcentrum west! Dé uitvalsbasis voor het sociaal cultureel werk en jongerenwerk in Vlaardingen West! Het team bestaat uit Ismail Patir, Abdel Benomar, en Franc Bongaerts (bestuurder). 

We werken in Wijkcentrum West aan een nieuw activiteitenaanbod, passend in uw wijk. Hierbij zoeken wij enthousiaste Westwijkers, die het leuk vinden om ons vrijwillig een handje te helpen! Zo zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om koffie en thee te schenken tijdens onze gezellige inloopochtend of willen bijdragen aan een activiteit. Wellicht heeft u het altijd al plezierig gevonden om voor anderen te koken en wilt u uw talent delen met anderen? Ook dan bent u als vrijwilliger van harte welkom!

Voor bewoners, door bewoners
Heeft u een idee of plan dat de directe omgeving van Wijkcentrum West of de Westwijk ten goede komt? In dat geval nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Eén van de voornaamste taken van ons is om u op weg te helpen bij de organisatie van een activiteit, zodat u deze met andere vrijwilligers kunt organiseren in het wijkcentrum of in uw buurt.

Contact
Voelt u zich betrokken bij uw wijk? Heeft u wat tijd over? Lijkt het u leuk om ons team vrijwillig te komen versterken? Neem dan vrijblijvend contact op met Wijkcentrum West. Samen bespreken we de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen ons wijkcentrum.

Openingstijden
Wijkcentrum West is geopend van dinsdag t/m donderdag, van 09.00 – 17.00 uur en maandag en vrijdag van 09.00 t/m 13.00 uur.

Er vinden verschillende activiteiten in het wijkcentrum plaats.

Voor een volledig overzicht kunt u contact opnemen met wijkcentrumwest

Wijkcentrum West
Professor Teldersstraat 10
3132 AZ  Vlaardingen
(010) 434 89 93

 E-mail wijkcentrumwest@minters.nl

 

Welkom in Wijkcentrum West