Mooi weer in de vroege ochtend en ook weer redelijk droog na vijf uur. Maar daartussen een regen die het ons moeilijk maakte om de tenten en marktkramen op te zetten. Maar met veel hulp is het allemaal toch gelukt en leuke middag voor alle bezoekers te organiseren. Ondanks de op sommige momenten heftige regen konden ook de mensen achter de kramen op veel bezoekers rekenen.

Binnen maar zeker ook buiten onder de tenten waren er voldoende spellen en activiteiten voor de kinderen en vooral bij het springkussen binnen waren er veel kleine bezoekers die zich daar prima vermaakten. Natuurlijk was er voldoende te drinken en waren er veel koekjes. Er waren veel leuke hebbedingetjes te halen bij de kramen maar ook veel informatie.

Met dank aan alle vrijwilligers en de mensen achter de kramen dus toch een heel geslaagde dag en misschien volgend jaar weer, maar dan met mooi weer. Hierna nog even de uitnodiging en de foto’s staan weer op deze site.

 

Dag allemaal, wat een weersverwachting maar toch gaan wij door maar wel in aangepaste vorm. De buitenactiviteiten zullen beperkt zijn en komt het disco springkussen en de stormbaan niet. Wel proberen wij zo veel mogelijk binnen te organiseren voor de kleinsten onder ons. 

Op woensdag 8 juni organiseren wij weer de Buitenspeeldag:  een activiteit voor de kinderen in de buurt. 

Ook in de Westwijk Vlaardingen is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai. Die dag organiseert Wijkvereniging West op zijn Best met ondersteuning van Minters en gemeente Vlaardingen op het grasveld naast Wijkcentrum West een gave activiteit zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Het doel van deze middag is om elkaar te ontmoeten, te bewegen en lekker buiten te zijn. Ook kan je meedoen aan verschillende spelletjes en jezelf uitleven op meerdere springkussens. Papa’s, mama’s, oma’s en opa’s mogen er uiteraard bij zijn om overal foto’s van te maken, de koffie staat dan klaar. 

Voor de allerkleinsten is er een springkussen binnen in het Wijkcentrum.

Ook staan er kramen waar de u zich kunt laten informeren door verschillende instanties en zie hiervoor de flyer.

Om 14.30 uur beginnen wij en dan is er een feestelijke opening!
Om 16.30 uur is het afgelopen en krijgen de kinderen een ijsje mee naar huis.

Aanmelden voor deze dag is niet nodig.

Woensdag 8 juni 2022 de buitenspeeldag.